0900 111 90 92
021 22 40 63 03

تماس 9صبح تا 7عصر

مرکز تخصصی ارتودنسی

ارتودنسی (مرتب کردن دندانها در هر سنی)

اقساط

کسب نتیجه در کوتاهترین زمان

دکتر طاهره پرنمازه متخصص ارتودنسی

استاد دانشگاه و
​​​​​​​ رتبه یک تخصصی (ارتودنسی)

  • دانش آموخته دندانپزشکی از دانشگاه شهید بهشتی
  • دانش آموخته دوره تخصص ارتودنسی از دانشگاه تهران
  • استاد دانشگاه تهران
  • رتبه یک بورد تخصصی ارتودنسی
  • دانش آموخته دندان پزشکی
  • عضو انجمن مخترعين سوئيس و امريكا

ویدیو نتایج باورنکردنی بیماران

برای اطلاع از تعرفه ها همین حالا تماس بگیرید!

1:انجام درمان ارتودنسی توسط‌ متخصص ارتودنسی (ارتودنتیست) زبده و استاد دانشگاه تهران

2:انجام درمانهای دندانی در حین و قبل ارتودنسی توسط دکتر هیلا یوسفی دندانپزشک

3:درمان انواع ناهنجاری های فکی و پیچیده ترین ارتودنسی هاو بازدهی در سریعترین زمان ممکن.

4:پرداخت ها بصورت اقساط می‌باشد.

5:هزینه درمان ارتودنسی به صورت کاملاً اقتصادی ارائه می‌شود تا همه اقشار جامعه بتوانند درمان تخصصی انجام دهند.

دلایل برتری ما ؟

نتایج ارتودنسی های انجام شده

ارتودنسی یا تراشیدن دندان؟

بسیار مهم: درصورتیکه دندان نامرتب دارید برای انجام زیبایی دندان،  ابتدا باید با ارتودنسی دندان‌ها را مرتب کنید سپس اقدام به کامپوزیت یا لمینت نمایید که در این مرکز توسط خانم دکتر یوسفی انجام می شود. در غیر اینصورت می‌بایست دندانتان را تراش دهید و در سنین بالا با مشکلات دندانی روبرو می‌‌شوید.

ارتودنسی سرامیکی نوع دیگری از ارتودنسی ثابت است که در آن مانند روش قبل از سیم‌های فلزی و برخلاف آن از براکت‌های سرامیکی استفاده می‌شود. وجود براکت‌های سرامیکی شفاف به جای براکت‌های فلزی ظاهر بدون نقصی به لبخند بیمار در طول دوره درمان می‌دهد.
از مزایای ارتودنسی سرامیکی می‌توان به این مورد اشاره نمود که ظاهر دهان با براکت‌های سرامیکی خیلی بهتر از روش قبل خواهد بود.  در برخی موارد نیز طبق نظر پزشک این دو روش با هم ترکیب شده و تنها 4 دندان بالا (دندان‌های ظاهر شده در هنگام لبخند) براکت سرامیکی دریافت می‌کنند و برای سایر دندان‌ها همان براکت فلزی به کار می‌رود. در برخی موارد پس از تشخیص دندانپزشک، برای ارتودنسی علاوه بر براکت‌های شفاف از سیم‌های شفاف نیز استفاده می‌شود. به این ترتیب حتی با وجود ارتودنسی ثابت نیز شما در هنگام لبخند ظاهر زیبای سابق خود را خواهید داشت. زیرا این نوع ارتودنسی ثابت کاملاً شفاف بوده و مزاحمتی برای لبخند شما ایجاد نمی‌کنند.
ارتودنسی ثابت نامرئی در این مطب با بهترین کیفیت انجام می‌شود.


ارتودنسی نامرئی ثابت

ارتودنسی نامرئی متحرک (کلیر الاینر)

ارتودنسی کلیر الاینر از جدیدترین روش‌های ارتودنسی در دنیاست که در این مطب  نیز به بهترین نحو انجام می‌شود. در این روش یک قالب پلیمری بسیار نرم و شفاف بر روی دندان‌ها قرار می‌گیرد تا دندان‌ها در طول زمان اصلاح شوند. برای انجام این روش باید هر 6 تا 8 هفته ( بسته به تشخیص پزشک و میزان حرکت دندان‌ها) قالب جدید به بیمار داده شود تا دندان‌ها در نهایت به شکل دلخواه و درست خود برسند.
ارتودنسی کلیر الاینر کمترین درد و بهترین ظاهر را برای انجام ارتودنسی دارد. اما برای ناهنجاری‌های شدید نمی‌توان از این روش استفاده کرد. علاوه بر این، هزینه ارتودنسی نامرئی نیز بیشتر از سایر روش‌هاست. زیرا نیاز به ساخت قالب‌های متعددی دارد.
ارتودنسی نامرئی
ارتودنسی ثابت تمام فلزی

ارتودنسی ثابت تمام فلزی

سیم‌های فلزی ارتودنسی درون براکت‌های فلزی به دندان‌ها میچسبند. با اینکه این نوع از ارتودنسی ظاهر زیبایی ندارد، اما به دلیل استحکام بالا و نیز میزان موفقیت بالا در درمان ناهنجاری‌های شدید، پر استفاده‌ترین روش ارتودنسی است. ارتودنسی ثابت فلزی با چسبی به دندانها میچسبد که کمترین آسیب را به مینای دندان وارد می‌کند. این چسب پس از پایان درمان ارتودنسی با وسایل مخصوص و بدون آسیب زدن به مینا بطور کامل از روی دندانها برداشته می‌شود.

در روش ارتودنسی لینگوال، سیم و براکت‌ها در پشت دندان‌ها نصب می‌شوند. این نوع درمان نیز به دلیل جلوگیری از ایجاد لبخند غیر طبیعی در بیماران استفاده می‌شود. در روش لینگوال در واقع سایر افراد اصلاً متوجه سیم و براکت داخل دهان شما نخواهندشد. به همین دلیل ظاهر بسیار بهتری نسبت به روش‌های دیگر خواهدداشت. اما معایب این روش باعث شده امروزه کمتر کسی به سراغ این روش ارتودنسی برود.
براکت لینگوال که در پشت دندان‌ها قرار می‌گیرد، آزاردهندگی بیشتری برای کام و زبان شما ایجاد می‌کنند. هم چنین تمیز کردن و پاکسازی دندان‌ها با حضور براکت لینگوال بسیار دشوارتر و ریسک پوسیدگی دندان‌ها بیشتر خواهد شد.
ارتودنسی لینگوال​​​​​​​
ارتودنسی پشت دندان
ارتودنسی کودکان و نوجوانان چگونه انجام می شود؟
ارتودنسی کودکان و نوجوانان به خصوص در سنین 9 تا 13 سالگی اهمیت بسیار زیادی دارد. به همین دلیل نیز همواره پزشکان سعی دارند کودکان را به انجام این درمان ترغیب کنند. دلیل این اهمیت نیز مزایای بسیار زیاد آن برای کودکان است. از آنجائی که ناهنجاری های فکی بر روی اعماد به نفس نوجوانان و کودکان تاثیر گبسیار منفی دارد توصیه میشود هرچه سریعتر اقدام به ارتودنسی برای آنها نمایید ضمناً مدت زمان ارتودنسی در سنین پائین بسیار کمتر است.
البته همانقدر که ارتودنسی کودک اهمیت دارد، به همان اندازه نیز نیازمند دقت و تجربه است. تشخیص درست ایرادهای فکی و دندانی، شناسایی عادات بد کودکان، استفاده از مناسب‌ترین نوع براکت و بستن صحیح و بدون درد سیم و براکت های ارتودنسی در این فرایند بسیار مهم است.
ارتودنسی کودکان و نوجوانان

افرادی که نیاز به درمانهای ارتوسرجری دارند صرفاً مشکلات بهم ریختگی دندان و یا فاصله دندانی ندارند، در این افراد  ناهنجاری هایی در روابط فک بالا و پایین وجود دارد که به چهره آنها لطمه وارد کرده ، لذا اولین اتفاق خوش آیند پس از پایان درمانهای ارتودسرجری تغییر چهره افراد است که کاملا مشهود و نمایان است. افرادی که ارتود سرجری می‌کنند سطح بسیار بالایی از رضایت را در زندگی تجربه می‌کنند و 99% افراد از انجام ارتودنسی به عنوان بهترین اقدامی که در زندگی آنها تاثیرگذار بوده سخن می‌گویند. علاوه بر آن در کنار زیبایی که بدست می آورند، چون روابط فکین و نحوه جفت شدن دندانها بهبود چشمگیری پیدا میکند از غذا خورد و جویدن مناسب احساس رضایتمندی بیشتری دارند. در کل انجام این درمان برای افرادی با ناهنجاری فک شدیداً توصیه می‌شود.

ارتودنسی به همراه جراحی فک

درمانهای ارتوسرجری

غیر قرینگی صورت (Facial asymmetry)

در این موارد ناقرینگی صورت به دلیل رشد غیر قرینه ، ضربه یا تصادف و یا اختلالت ژنتیکی ایجاد میشود. ممکن است چانه یا قسمت میانی صورت و یا حتی گونه ها به یک سمت منحرف باشند . انحراف و غیر قرینگی در دندانها هم  به تبعیت از استخوانها دیده میشود. درمان ارتودنسی و متعاقب آن جراحی جهت اصلاح این ناقرینگیها کمک شایانی به بهبود ظاهر بیمار، بهبود عمل جویدن و افزایش اعتماد به نفس وی مینماید. 

خط میانی نا بجای دندان
ارتودنسی و درمان باز بودن دو فک

باز بودن بین دو فک (Open bite)

ناهنجاری اپن بایت، یکی از انواع بد شکلی دندانی و فکی است. در این نوع اختلال که می‌تواند منشا دندانی و یا فکی داشته‌باشد، هنگامی که بیمار دندان‌های خود را بر روی هم قرار می‌دهد بین دندان‌های جلو فک بالا و پایین او فاصله وجود خواهد داشت. در افرادی که دچار این عارضه هستند، معمولاً دندان‌های آسیاب خلفی روی هم قرار می‌گیرند و مشکل خاصی ندارند، در حالی که در بین دندان‌های جلویی فک بالا و پایین یک فضای خالی بین آنها دیده میشود. این ناهنجاری ممکن است به دلیل مکیدن انگشت شصت تا سنین دبستان که باعث ایجاد تنگی فک بالا و کام گنبدی میشود، و یا در اثر عوامل ارثی ایجاد شود. هرچند این مورد بیشتر در دندان‌های جلویی دیده شده اما ممکن است در دندان‌های کناری نیز اتفاق بی افتد. برای این افراد نیز دندانپزشک در همان دوران کودکی با توجه به عادات بد کودک می‌تواند تشخیص دهد که نیاز به ارتودنسی دارد یا خیر.

ارتودنتیست با بررسی عوامل مختلف مانند مشکلات مربوط به رویش دندان‌ها، ساختار صورت، نوع روابط بین دندان‌ها و فکین، عامل بوجود آورنده اختلال را تشخیص داده و اقدام به طرح‌ریزی درمان می‌نماید.​​​​

عوارض ناشی از اپن بایت
​​​​​​​ 
- اختلالات گفتاری
- عدم اعتماد به نفس، به دلیل لبخند نازیبا
- مشکلات یا درد در هنگام جویدن یا گاز زدن
- اختلال عملکرد مفصل گیجگاهی فکی 
- سردرد و گوش درد
- مشکلات خواب
- خرناس
- بیماری لثه و پریودنتال
- پوسیدگی دندان در اثر رشد بیش از حد باکتری ها
- مشکلات گوارشی ناشی از مشکل جویدن

چرا باید اپن بایت را درمان کنیم؟
​​​​​​​
عوارض جانبی اپن بایت از دلایل زیبایی تا اختلال در عمل جویدن متغیر است که از بین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
زیبایی شناسی: فردی که دارای ناهنجاری اپن بایت است ممکن است از ظاهر دندان‌های خود ناراضی باشد زیرا به نظر می‌رسد که دندان‌هایش بیرون زده‌اند.
سخن گفتن: اپن بایت می‌تواند در گفتار و تلفظ اختلال ایجاد کند. بسیاری از افراد مبتلا به اپن بایت، در ادای کلمات دچار مشکل می‌شوند.
غذا خوردن: اپن بایت می‌تواند از گاز زدن و جویدن صحیح غذا جلوگیری کند.

چه دندان هایی نیاز به درمان به روش ارتودنسی پیچیده نیاز دارند؟ 

جلو زدگی فک بالا 
عقب بودن فک پایین
یا ترکیبی از هردو

​​​​​​​
به این نوع ناهنجاری در علم ارتودنسی ناهنجاری کلاس دو میگویند.
در درمان دندان‌های جلو‌زده دو اصطلاح رایج وجود دارد و آن اورجت و اوربایت است. اورجت میزان جلوزدگی دندانهای فک بالا نسبت به دندانهای فک پایین است و اوربایت میزان همپوشانی دندانهای بالا روی دندانهای پایین میباشد. اورجت زیاد زمانی ایجاد میشود که فک بالا جلو باشد، فک پایین عقب باشد یا ترکیبی از دو حالت فوق وجود داشته باشد.
آوربایت زیاد زمانی پیش می‌آید که در هنگام بستن دهان، دندان‌های فک بالا دندان‌های فک پایین را بیش از حد بپوشانند. در حالت عادی پوشیده شدن یک سوم تا نیمی از دندان‌های جلویی فک پایین با دندان‌های جلویی فک بالا طبیعی است. اما در افرادی که دندان‌های آور بایت زیاد دارند، کل دندان‌های فک پایین پوشیده شده و گاهی نیز در موارد شدید باعث برخورد دندان‌های پایین با سقف دهان و آسیب زدن به آن می‌شوند.
شایع ترین علت ایجادناهنجاری کلاس دو، عوامل ژنتیکی است. افرادی که دچار این عارضه شده‌اند، معمولا از طریق یکی از والدین خود، این ژن را به ارث برده‌اند.گاهی اوقات مشکل جلوزدگی دندان‌های فک بالا در دوران بزرگسالی ایجاد می‌شود. در این صورت، ممکن است اختلالات فکی که با رشد بیش از حد فک، ایجاد می‌شود، عامل این عارضه باشد.اگر طول تاج دندان بیشتر از حالت عادی باشد، ممکن است منجر به همپوشانی بیش از حد دندان‌های فک بالا روی دندانهای پایین شود.
عادت‌های بدی همچون مکیدن انگشت‌های دست در کودکی و یا استفاده از شیشه شیر و پستانک برای مدت طولانی، منجر به تغییراتی در فک می‌شود که یکی از این تغییرات، ایجاد عارضه اورجت زیاد است.​​​​​

جلو بودن دندان بالا
جلو بودن دندان بالا

چرا باید به درمان جلوزدگی دندان های فک بالا پرداخت؟
افرادی که با این اختلال مواجه هستند، دندانهایشان در معرض ضربه و شکستگی قرار دارند. حتی گاهی ممکن است در اثر ضربه دندانهای جلو خود را در فک بالا از دست بدهند.این افراد ممکن است در ادا کردن برخی حروف دچار مشکل بشوند. 
از آن جایی که این مشکل مستقیما با چهره فرد در ارتباط است، باعث کاهش اعتماد به نفس بیمار می‌شود.
یکی از مهمترین دلایلی که اورجت و اوربایت زیاد را باید درمان کرد، حفظ سلامت دندان‌ها است چون همانطور که گفته شد این دندانها در معرض ضربه قرار دارند.دلیل دوم که اهمیت آن کمتر از اولی نیست بهبود زیبایی صورت و افزایش اعتماد به نفس بیمار است.

جلو بودن فک با ارتودنسی
جلو بودن فک با ارتودنسی

از عوارض این ناهنجاری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
​​​​​​​

۱. به وجود آمدن اختلال در ظاهر و زیبایی و همچنین کاهش اعتماد به نفس
۲. بروز مشکل در بلعیدن و جویدن غذا
۳. افزایش میزان سایش دندانهای جلو

حالت آندر بایت(Under bite)
آندربایت، اختلال یا ناهنجاری فک و دندان محسوب می‌شود. فک پایین در این نوع اختلال از حالت نرمال خارج می‌شود و به سمت جلو می‌رود. به این حالت در علم ارتودنسی مشکل کلاس سه میگویند.به صورت کلی این ناهنجاری سبب می‌شود که فک پایین جلوتر از فک بالا قرار گیرد، به عبارتی دندان‌های فک پایین، دندان‌ها فک بالا را می‌پوشانند که به این حالت کراس بایت قدامی میگویند. موارد خفیف این ناهنجاری ممکن است به راحتی و با درمان ارتودنسی ساده بهبود پیدا کند،اما موارد شدید آن باعث بروز مشکلات بسیاری از جمله اختلال در جویدن غذا، اختلال در صحبت کردن، داشتن درد در قسمت مفصل فک و سایش دندانهای جلو می‌شود.​​​​​​​​​​​​ دلیل رایج به وجود آمدن چنین حالتی نیز رشد غیر طبیعی فک‌ها در صورت است. چنین عارضه‌هایی اگر در کودکی به درستی تشخیص داده شوند، به راحتی و در زمان کوتاه‌تر و با هزینه کمتر با ارتودنسی قابل درمان هستند.  
اختلال جلو بودن فک پایین علاوه بر مشکلات جویدن و ایجاد اختلال در عملکرد صحیح مفصل فک در زیبایی بیمار نیز تاثیر منفی دارد.
مهمترین عامل بروز این اختلال نیز مانند اختلال عقب بودن فک پایین موضوع مادرزادی یا ارثی بودن آن می‌باشد.
بهترین سن درمان این اختلال قبل از سن بلوغ می‌باشد که با کنترل رشد فک‌ها قابل کنترل می‌باشد. درمان این اختلال بعد از سن بلوغ معمولا به روش، ارتودنسی همراه با جراحی فک می‌باشد.

جلو زدگی فک پایین

تفاوت کلاس یک ، کلاس دو و کلاس سه
​​​​​​​

دروضعیت نرمال ، زمانی که دندان‌ها بر روی یکدیگر قرار می‌گیرند، دندان‌های فک بالایی به میزان بسیار کمی دندان‌های فک پایین را می‌پوشانند و یک تا دو میلیمتر هم جلوتر از دندانهای فک پایین هستند. به این حالت کلاس یک میگویند. حال اگر دندانهای فک بالا خیلی بیشتر جلوتر از دندانهای فک پایین باشند به آن ناهنجاری کلاس دو ، و اگر برعکس دندانهای فک پایین جلوتر از دندانهای فک بالا قرار بگیرند به آن ناهنجاری کلاس سه میگویند.
هر دوی این ناهنجاری‌ها می‌توانند زیبایی ظاهری فرد را از بین ببرند و سبب بروز مشکلاتی در گفتار، جویدن، بلعیدن و … داشته باشند. 

بهترین سن ارتودنسی چند سالگی است ؟

با پیشرفت علم اکنون ارتودنسی در سنین نوجوانی، جوانی و میانسالی بدون مشکل انجام می‌شود. از آنجائیکه ارتودنسی قبل از جراحی یک ضرورت است در هر سنی انجام این درمان بهتر از انجام ندادن آن است. از این رو نیازی نیست نگرانی از بابت سن مناسب ارتودنسی داشته باشید.
سن ارتودنسی
ارتودنسی
اینکه نیاز به ارتودنسی دارید یا نه موضوعی است که باید حتماً توسط ارتودنتیست با تجربه تشخیص داده شود. همانطور که می دانید، ارتودنسی روش‌های بسیار متنوعی دارد که هرکدام برای نوعی از ناهنجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از افراد فکر می‌کنند با تراش دادن دندان‌ها و لمینیت کامپوزیتی و سرامیکی می‌توان ناهنجاری‌های دندانی را برطرف کرد. در صورتی که این تصور کاملاً اشتباه است.
دندانپزشکان متعهد و حرفه‌ای با بررسی سوابق پزشکی بیمار و نیز مشکلات پیش رو سعی دارند بهترین روش را برای نگهداشتن دندان‌های اصلی بیمار معرفی کنند. لمینیت و یا کامپوزیت دندان‌ها کاربردهای دیگری در دندانپزشکی دارند و نمی‌توان از آن‌ها به عنوان روشی برای اصلاح ناهنجاری‌های دندانی استفاده کرد. زیرا زمانیکه دندانها خیلی نا مرتب باشد به علت تراش دادن زیاد دندانها بافت اصلی دندان از بین می‌رود.
چه افرادی نیاز به ارتودنسی دارند؟

رعایت بهداشت در زمان استفاده از ارتودنسی

رعایت بهداشت در ارتودنسی از اهمیت زیادی برخوردار است. ابزارها و تجهیزات ارتودنسی، تمیز کردن دندان‌ها را مشکل‌تر می‌کند. امکان برداشت پلاک میکروبی سخت‌تر می‌شود. در نتیجه ریسک پوسیدگی دندانی حین درمان ارتودنسی افزایش می‌یابد.
 
تمیز کردن دندان‌ها
برای مراقبت‌های بعد از ارتودنسی تعداد دفعات مسواک زدن در طول درمان ارتودنسی دندان باید افزایش داده‌شود. پزشک مسواک‌های کوچکی را به بیمار معرفی می‌کند که برای تمیز کردن پشت سیم ارتودنسی طراحی شده‌است. بیمار باید تمام براکت‌ها را یک به یک از همه طرف مسواک بزند، یادگیری نحوه استفاده از نخ دندان ارتودنسی در این مرحله الزامی است. 

مراقبت از سیم ارتودنسی
خم یا جابجا شدن سیم ارتودنسی در طی مراحل ارتودنسی دندان باعث می‌شود که سیم در لثه فرو برود و بیمار احساس درد کند. البته تغییر وضعیت سیم و فشار آوردن دندان‌ها به سیم گاهی نشانه پیشرفت درمان است. 
 
بهداشت دهان و دندان در دستگا‌ه‌های ارتودنسی متحرک
دستگاه‌های متحرک ارتودنسی مانند پلاک، نایت گارد و… این مزیت را دارند که قبل از خوردن غذا درآورده شده و پس از مسواک زدن دندان‌ها دوباره کار گذاشته می شوند. سطح داخلی این پلاک‌ها باید توسط مسواک نرم و آب ولرم روزی دو بار تمیز شود. درصورتی که بهداشت رعایت نشود، باکتری‌ها علاوه بر سطح دندان بر روی سطح دستگاه ساخته شده و به راحتی رشد می‌کنند.
 
بهداشت دهان و در دستگاه‌های ثابت ارتودنسی
تجهیزات ثابت ارتودنسی که بر روی سطح بیرونی یا درونی دندان چسبانده می‌شوند، بالچه هایی دارند که در آن‌ها مواد غذایی گیر کرده و مرکز تجمع باکتری‌ها می‌شوند. به این خاطر در صورت عدم رعایت دقیق اصول بهداشتی در حاشیه براکت‌ها و بند‌ها، دندان‌ها دچار آسیب‌های بازگشت ناپذیر می‌شوند. در مرحله اول، مینای دندان، ‌کلسیم را از دست می‌دهد و سفید رنگ می‌شود. در صورت ادامه‌دار شدن این وضعیت، تخریب پیشرفت کرده و حفره پوسیدگی ایجاد می‌شود.

تغذیه در ارتودنسی
تغذیه در ارتودنسی از اهمیت بالایی برخوردار است. خوردن خوراکی‌های سفتی مانند بادام زمینی، هویج خام، مواد چسبناکی از قبیل پاستیل،ممکن است باعث خم‌شدن و یا شکستن سیم و براکت‌ها و طولانی شدن مدت درمان شود. از خوردن مواد غذایی خیلی شیرین و چسبنده مثل موز، شکلات، گز و…. خودداری شود.
بنابراین توصیه ما به بیمارن ارتودنسی این است که قبل از خوردن فکر کنند که آیا این خوراکی به براکتها و دندان‌ها آسیب می‌زند یا خیر.

سبد خرید